Hvem er jeg

Kandidat

Hvem er jeg?

Jeg er 45 år, bor i Kalundborg sammen med min hustru Mia og vores tilsammen 5 børn. Jeg er uddannet svagstrømsingeniør og arbejder til daglig som projektleder på Novo Nordisk, hvor jeg netop har haft 20 års jubilæum. I min fritid er jeg vild med at være i naturen. Jeg ror i Kalundborg Roklub med de store børn, men tager også gerne en frisk løbe eller fisketur i vores smukke natur. Jeg har tidlige været valgt til kommunalbestyrelsen og var med fra 2013 til 2017 og var ved folketingsvalget i 2019 vores lokale kandidat og er i dag 4. suppleant til folketinget.

Vi skal prioritere vores børn

Vores børn er kommunens fremtid, og jeg mener at vi skal gøre alt hvad vi kan for at de alle sammen har det godt. Hvis vi sikrer at vores børn er sunde, trives og lærer, så går kommunen lysere tider i møde. For at sikre dette, så skal vi starte helt nede fra. Vores børn er som en pyramide og jo stærkere et fundament de står på, desto bedre går det dem i alle årene der kommer derefter.

Jeg tror at vi skal lykkes med en prioritering af børnene, for på langt sigt at få en sund kommune økonomi med bosætning i denne kommune. Det kræver reelle minimums normeringer i dagtilbuddene og vi skal have løftet vores folkeskoler. Vores folkeskoler skal løftes fra at være i den nederste 1/3 del til at være i den bedste 1/3 del af landets skoler.

Klimaet, kulturen og udvikling

Klimaet skal tænkes ind i alt hvad vi gør og Kalundborg Kommune skal løftes til at være en foregangskommune i den grønne omstilling præcis som vi har været det med vores symbiose i mange år. Jeg ønsker at styrke den lokale kultur, så borgerne får lyst til at blive i Kalundborg og andre vil besøge os. Vores kommune skal være en mangfoldig og kreativ kommune, hvor dem der kan og vil arbejde, skal kunne løfte vores samfund, så vi også har råd til at hjælpe dem, der har brug for det. Jeg mener at vi skal satse på at udvikle kommunen, da fornyelse giver dynamik med bosætning.

Du kan finde informationer om Det Radikale Venstre her:

http://www.radikale.dk

Du kan finde informationer om Det Radikale Venstre i Kalundborg på denne side:

https://www.radikale.dk/lokalforeninger/kalundborg/

Men husk stem personligt. Det er det der tæller!

Historik:

Mine mærkesager til KV 2017 var:

Det gode børneliv

  • Flere voksne hænder til børnene med tid til nærhed
  • Inklusion med rummelighed og plads for alle kræver ressourcer
  • Prioritering af tidlig forebyggelse

Kalundborg som en attraktiv kommune at flytte til og bo i

  • Bedre kvalitet i skoler og daginstitution. Gerne med en ny skole.
  • Byudvikling med et mere spændende og kulturelt centrum i Kalundborg, hvor havneparken prioriteres.
  • Mere støtte til frivillige events og dem der skaber liv i kommunen.

Infrastruktur i/til/fra Kalundborg Kommune

  • Bedre sammenhæng i trafikken for biler og cyklister
  • Etablering af motorvej fra Kalundborg til København og Slagelse/Næstved/Rønnede
  • Hurtigere togforbindelse til København