Fremtiden på spil i Kalundborg?

Et læserbrev bragt i Nordvestnyt i dag lørdag som reaktion på S og SF’s plan om at hæve skatten i Kalundborg kommune med 1 %.

Det er hvad en skatteforhøjelse på 1 % vil føre til, da skatteprocenten i Kalundborg kommune så vil blive på 26 %. Det vil nemlig gøre Kalundborg til at være en markant dyrere kommune at bo i, end vores nærmeste nabokommuner Holbæk med 25,1 % og Slagelse med 24,7 %.

Vi må i stedet fortsætte med at optimere og forbedre vores arbejdsgange efter kommunesammenlægningen. Efter bare 8 år så er mulighederne for optimeringer helt sikkert ikke brugt op.

Sættes skatteprocenten op, så vil de borgere der tjener penge i større grad fravælge Kalundborg Kommune til fordel for Slagelse og Holbæk, som kan byde på sygehuse og mere kultur. Det betyder faldende befolkningstal og dermed også skattegrundlag. Og vil S og SF så bare sætte skatteprocenten endnu højere op, for at hente flere penge.

Nej tak til den strategi S og SF.  Kom ind i kampen og indgå i et bredt budgetforlig. Det fortjener Kalundborg Kommune.