Kattegat forbindelsen skal bygges

Fredag d. 5. februar har Ole Glahn og jeg dette læserbrev i Nordvestnyt:
Kattegatforbindelsen vil være et stort aktiv for både Danmark som vækst region, men i særdeleshed også for Kalundborg Kommune. Kalundborg vil bogstavelig talt blive centrum af vækst region Danmark perfekt beliggende med dybvandshavn ud til Storebælt.
Derfor var det da også med nogen undren, at vi radikale i Kalundborg, for nyligt kunne læse, at transportminister Hans Christian Schmidt forsøgte at begrave broen.
Derfor drøftede vi sagen med vores transportordfører i folketinget Andreas Steenberg. Både han og partiet kan godt se mulighederne i broen. Derfor varede det da heller ikke længe før der kom en melding fra Det Radikale Venstre om at arbejdet med at få skabt grundlag for broen skal fortsætte. Det samme gjorde flere andre partier kort efter, og der er nu flertal uden om regeringen til at arbejdet fortsætter.
Lokalt er der bred enighed blandt partierne inklusive venstre, om at den bro er en god ide. Lad os fortsætte det gode samarbejde om infrastruktur til gavn for Danmark og Nordvestsjælland.
Ole Glahn
Jeppe Sørensen
Kommunalbestyrelsesmedlemmer