Fik de unge et hold kæft-bolsje?

Jeg har sammen med min gode ven fra partiet kandidaten Emil Cramer skrevet dette læserbrev, som han har fået bragt i Nordvestnyt. Da jeg er meget enig, så slår jeg det også op her.

multihus

Jeg har besøgt Multihuset til det ugentlige møde, hvor jeg oplevede stor deltagelse. Under mødet fik jeg talt med formand Clara Hvitved,  og det blev klart for mig, at man som frivillig for ungdommens liv i Kalundborg mangler ressourcer til at gøre Multihuset til en succes som kulturhus og værested for unge mellem 15 og 25 år.

De unge fik 1/9 2012 nogle aflagte for små aflagte barakker på kommunens materielplads til deres i mange år højt ønskede Multihus. Så kunne kommunalbestyrelsen løfte armene og sige ”Se de har fået hvad de bad om”. De frivillige sagde selvfølgelig ja tak, da det trods alt er skridt i den rigtige retning.

Jeg mener vi skal satse mere på Multihuset til glæde for både de unge og byen. Vi skal have dem ind til centrum, så alle kan opleve glæden og livet ved den kultur som skabes af de unge energiske kræfter i Multihuset. Der skal være mere plads. Der skal tilføres midler til driften.

Multihuset er et vigtigt element i de radikales strategi om at Kalundborg skal være en by de unge vil tilbage til efter studiet. Ikke for at bruge Multihuset igen, men fordi de skal huske Kalundborg som et fedt sted, som også vil være fedt for deres børn.