Udvidelse af Kalundborg Svømmehal

Kalundborg kommune har brug for tiltag som gør den attraktiv. Mit og Det Radikale Venstres forslag, er at udvide Kalundborg Svømmehal.

Kalundborg svømmehal skal udviddes

Forslaget er at opgradere Kalundborg Svømmehal. Svømmehallen skal have forlænget 25 meter bassinet til 50 meter med mulighed for fleksibel deling. Der skal laves et varmtvandsbassin samt et større børneområde med rutsjebaner og legeområde.

Investeringen vil opfylde mange behov som flere små svømmehaller ikke kan. Der mangler en indendørs aktivitet i Nordvestsjælland, som er fed for børnefamilierne og turisterne, når vejret er dårligt. investeringen vil give plads til flere foreninger, og svømmeklubben vil få fordel af at have Nordvestsjællands eneste 50 meter bassin, hvilket er ideelt for konkurrencer og træning. Varmtvandsbassinet er god økonomi med sparede sygedage og invaliditetsydelser for ældre med f.eks. gigtlidelser.

Gør vi noget stort, så kan hele kommunen vinde. Vores erhvervsliv, turismen og jobskabelsen. Gør vi ikke noget eller satser på laveste fællesnævner, så taber vi udkantskampen til Holbæk og Slagelse. Odsherred har vist at mange små svømmehaller bare koster uden at give tilflytning.

Sammen ka’ vi