Lokal motorvejsforkæmper genvalgt som folketingskandidat

Pressemeddelelse:

Det tidligere byrådsmedlem Jeppe Hedegaard Sørensen er netop blevet genvalgt som folketingskandidat i Radikale Venstres valgkreds for Kalundborg og Odsherred.

De Radikales formand for Valgkredsen Stig Nielsen er meget glad for at netop Jeppe Hedegaard Sørensen er valgt som folketingskandidat, der er bosiddende i valgkredsen og kende de lokale og regionale forhold og problemstillinger.

En mærkesag i Jeppe Hedegaards Sørensens politiske virke, har altid været at sikre god infrastruktur også uden for København. Det er ekstremt vigtigt, at region Sjællands første prioritet med at få rute 23 opgraderet til motorvej, bliver gennemført. Næst efter det, så skal rute 22 fra Rønnede, over Næstved og Slagelse til Kalundborg laves. Først når den er etableret hænger Sjælland også sammen på tværs med Lolland og Falster, hvilket vil løfte alt det der ligger vest for København.

”Folketinget bør prioritere decentral uddannelse, kultur og sundhed. Den voldsomme centralisering af politi og sygehuse, har haft en høj pris, for områderne, der har mistet. Vi er nødt til at have balancen tilbage og fokuserer på mulighederne i provinsen” siger Jeppe Hedegaard Sørensen.

Den lokale folketingskandidat ønsker en fast, men fair politik over for flygtninge. Der skal stilles krav før man kan nyde og kun reelle flygtninge skal kunne få opholdstilladelse i Danmark. Helt generelt er Jeppe træt af at høre på at det Radikale Venstre blot vil åbne grænserne. Det er der ingen partier der vil i dag. Vi skal blot være fair og faste, og så skal vi have ryddet op i alt det symbol politik DF og S tvinger igennem, som først og fremmest rammer danskere i deres ejet land eller hvis de har været udstationerede.

Jeppe Hedegaard Sørensen har et bankende hjerte for EU og alle andre samarbejder som Danmark deltager i. Ifølge den radikale folketingskandidat er samarbejde vejen frem for et lille land som Danmark. Vi kan ikke løse de store problemer selv, og i øvrigt levet Danmark af handel med den store verden. Vi er afhængige af at man mellem lande kan lave aftaler. Det Donald Trump har gang i lige nu er utroværdigt, og viser blot hvor galt det kan få, hvis alle lande er sig selv nærmest.

Danmark skal have kigget på arbejdsmarkedet. Det er blevet for konkurrence præget og vi har glemt, at der skal være plads til alle. Alt for mange mennesker går ned med stress.  F.eks. bør vi åbne for at den ene part i børnefamilier kan have retten til at gå ned i tid, når de har børn under en hvis alder. Vi skal også have ændret mentaliteten i jobcentrene, til at de skal hjælpe de syge. Det vil de ansatte gerne, men loven tvinger dem til at jagte og presse folk unødvendigt, så de bliver mere syge, i stedet for at de kan bidrage til samfundet.

Jeppe er født og opvokset i Kalundborg. Han er 42 år, uddannet ingeniør og arbejder som projekt leder i det private erhvervsliv. Privat lever Jeppe i en familie med 3 drenge på 6, 8 og 10 år. Jeppe nyder at være fysisk aktiv med løb og han er vild med vandet og nyder livet på og ved Kalundborg fjord. Helst i Kalundborg roklub, hvor han er et kendt ansigt, da han var formand i klubben 11 år op til han blev valgt ind i byrådet.