Skaterbane bliver en fantastisk aktivitet for de unge i nu- og fremtidens Kalundborg

skaterbanen

I Munkesøen i Kalundborg, kan man for tiden følge, hvordan arbejdet med kommunens nye skaterbane tager form. Den er designet af skatere selv. Firmaet, der har fået opgaven, består af skater entusiaster, der tydeligvis ligger sjæl og stolthed i arbejdet. Det kan kun blive godt. Jeg glæder mig selv, til at tage den i brug med min søn.

Den gamle, slidte og ofte farlige bane, var den mest brugte aktivitet i Munkesøens rekreative område.

Derfor er jeg overbevist om, at de 700.000 er et rigtigt sats på fremtiden for Kalundborg og at banen vil blive en del af mange gode barndomsminder. Og netop de gode barndomsminder kan være vigtigt, når det handler om, at få de unge til, at flytte tilbage til Kalundborg, hvis de har været rejst væk for f.eks. at læse videre. Etableringen af det nye Multihus, er et andet eksempel, som virkeligt gør en forskel, for den unge generation.

Vi har i forvejen flere end landsgennemsnittet, som flytter tilbage efter endt uddannelse, men endnu flere må gerne gøre det. Vi har brug det. Vi har brug for at de unge ikke keder sig og de unge har brug for gode samlingssteder. Kalundborg skal være en kommune for alle generationer.

Skaterbanen er et sats på fremtiden med de unge. Den underbygger vores bosætningsstrategi. Den vil tiltrække mere liv til midtbyen, da børnene helt sikkert vil lokke forældrene afsted, så bilen bliver startet.

Tillykke til Kalundborg med den snart færdige skaterbane.

Se også:

http://tv-kalundborg.dk/Anlaegsprojekter-paa-rette-vej