De 5 bud

kalundborgaften

Kalundborg kommune skal være attraktiv

Der skal satses kommunale kroner i at udvikle Vesthavnen sammen med Kalundborg Havn  efter at siloen er revet ned i 2015. Der skal laves et attraktivt område, hvor krydstogtsskibene kan ligge til ud for Vænget.  Således vil Kalundborg Havn kunne markedsføre sig som en ”turn around” havn, hvor krydstogtsskibe til hele Skandinavien og Baltikum starter og slutter til gavn for hele Kalundborg Kommune.

Kalundborg kommune skal markere sig i forhold til nabo kommunerne

En satsning på en udvidelse af Kalundborg Svømmehal med 50 meter bassin, varmtvandsbassin, babybassin og legeområde.
Det vil betyde et stort løft for mange af kommunens foreninger. Det vil være til gavn for kommunens ældre, da de vil kunne lindre gigt med varmtvandsbassin. Det vil gavne turismen i hele kommunen, da det ellers kan have svært ved at finde sommeraktiviteter der matcher det danske sommervejr når det er dårligt.

En glad kommune med tilfredse medarbejdere

En veldreven kommune med tilfredse medarbejdere og gode chefer. Der skal være uvildig og anonym klimaundersøgelse for alle medarbejdere som rapporteres direkte til byrådet som kan kræve handleplaner. Der skal være fokus på glade og tilfredse medarbejdere som automatisk vil give bedre service til borgerne.

Kalundborg kommune skal være Danmarks centrum

Bedre infrastruktur til og fra Kalundborg inklusive fuld opbakning til en Kattegat bro.

Sikring af det fri skolevalg

Det fri skolevalg skal sikres. Skal det det, så er vi nødt til åbent at erkende at flere mindre skoler vil få svært ved at overleve.